Rūkyta mėsa
Rūkyti mėsos gaminiai – tai tradicinis skanėstas, kurio skonis ir aromatas gimsta per lėtą rūkymo procesą ir kruopščiai pasirinktą kokybišką žaliavą. Šie gaminiai ruošiami iš natūralios, aukštos kokybės mėsos, gaunamos iš atsakingų ūkininkų, kurie rūpinasi gyvulių gerove, maitinimu ir sveikata. Tokia mėsa pasižymi natūraliu skoniu, yra be antibiotikų likučių ir perteklinių priedų, todėl užtikrina ne tik išskirtinį skonį, bet ir sveikesnį pasirinkimą. Rūkyti gaminiai gaminami laikantis senųjų tradicijų, naudojant tikrą dūmą, natūralius prieskonius ir meistriškumą, kuris kiekvienam kąsniui suteikia išskirtinumo. Tai puikus pasirinkimas vertinantiems kokybę, natūralumą ir tikrą skonį. Siūlome platų kokybiškos rūkytos mėsos asortimentą.
Šalto rūkymo kaimiški lašiniai

Šaltai rūkyti kaimiški lašiniai – tai tikras lietuviškos kulinarijos perlas, dvelkiantis senųjų tradicijų dvasia. Jie gaminami iš natūralios, kokybiškos ūkininkų kiaulienos, kurioje išlaikytas autentiškas skonis ir struktūra. Ilgas šalto rūkymo procesas, atliekamas tikro dūmo pagalba, leidžia išgauti ypatingai sodrų aromatą ir subtilų, švelnų skonį. Šie lašiniai neriebaluoti pertekliniais priedais, jų sudėtyje – tik mėsa, druska, natūralūs prieskoniai ir kantrybė. Tvirti, bet minkšti, puikiai tinka prie juodos duonos, svogūno ar kaip užkandis šventiniam stalui. Tai rankų darbo gaminys, kuris primena namų skonį ir tikrą, natūralų maistą.
Karšto rūkymo naminė dešra dvelkia vaikystės prisiminimais ir tikro maisto skoniu. Jai gaminti naudojama mūsų ūkininkų užauginta kokybiška „Bajorų mėsa“, kuri pasižymi natūraliu riebumo ir mėsos balanso santykiu. Kruopščiai pagardinta druska, česnaku bei pipirais, ši dešra lėtai rūkinama tikro dūmo pagalba, kol įgauna sodrų aromatą ir išraiškingą skonį. Be jokių perteklinių priedų ar skonio stipriklių – tik tai, kas tikra ir patikrinta laiko. Puikiai tinka tiek šventiniam stalui, tiek paprastam užkandžiui su juoda duona.
Karšto rūkymo naminė dešra

Karšto rūkymo kumpis

Karšto rūkymo kumpis – tai išraiškingo skonio gaminys, kuriam naudojama ne bet kokia, o mūsų pačių „Bajorų mėsa“. Tai kruopščiai atrinkta lietuviška kiauliena, kuri pasižymi natūraliu skoniu ir aukšta kokybe. Rūkymo procesas atliekamas neskubant, kad mėsa prisigertų švelnaus dūmo aromato, išliktų sultinga ir švelni. Tokį kumpį drąsiai galima vadinti tikru kaimišku delikatesu – be dirbtinių priedų, be skubos, su meile ir pagarba maistui.
Karšto rūkymo nugarinė – subtilus pasirinkimas tiems, kurie vertina švelnesnį, bet tuo pačiu sodrų skonį. Naudojame lietuvišką, kokybišką „Bajorų mėsą“, kurios švelni tekstūra ir mažas riebumas leidžia išgauti itin elegantišką gaminį. Nugarinė švelniai marinuojama su natūraliais prieskoniais, o tuomet lėtai rūkinama, kad kiekvienas kąsnis būtų sultingas ir aromatingas. Ši mėsa puikiai tinka tiek ant sumuštinio, tiek kaip šalto užkandžio akcentas – paprasta, gardu ir nuoširdžiai lietuviška.
Karšto rūkymo nugarinė

Karšto rūkymo servelatinė dešra

Karšto rūkymo servelatinė dešra – tai skanus ir aromatingas pasirinkimas, pasižymintis subalansuotu skoniu ir švelnia tekstūra. Naudojame tik kokybišką „Bajorų mėsą“, kuri užtikrina, kad dešra būtų ne tik skani, bet ir natūrali. Kruopščiai paruošta su prieskoniais ir marinuota, ji lėtai rūkinama, kol įgauna sodrų, švelnų dūmo aromatą. Tai puikus pasirinkimas tiek kasdieniam užkandžiui, tiek šventiniam stalui – lengvas, tačiau išskirtinis skonis, kuriame juntamas autentiškas, natūralus maisto vertinimas.
Karšto rūkymo šoninė – tai ne tik mėsos skonis, bet ir menas. Ilgai rūkyta, ji įgauna unikalų dūmo aromatą, kuris puikiai susilieja su švelnia riebalų ir mėsos struktūra. Kiekvienas gabalas – tai traškus užkandis arba puikus priedas prie įvairių patiekalų. Rūkymo procesas suteikia šoninei gilų, išraiškingą skonį, kuris išryškėja ir paprastame sumuštinyje, ir šventiniame stalui. Jos sultingumas ir aromatas sukuria nepamirštamą skonio potyrį, kuris primena tikrą, autentišką lietuvišką maistą.
Karšto rūkymo šoninė

Šaltai rūkyti kaimiški lašiniai

Šaltai rūkyti kaimiški lašiniai – tai paprastumo ir kokybės derinys, kur kiekvienas gabalas atskleidžia senąsias mėsos apdorojimo tradicijas. Rūkyti šaltame dūme, šie lašiniai įgauna subtilų, tačiau gilų aromatą, kuris išryškina natūralų mėsos skonį. Be dirbtinių priedų, gaminami tik iš kokybiškos mėsos ir tradicinių prieskonių, jie pasižymi ne tik skoniu, bet ir natūralumu. Tokie lašiniai puikiai tinka prie šviežios duonos, svogūno ar kaip šalto užkandžio, suteikiant kiekvienam patiekalui autentišką lietuvišką akcentą.
Šaltai rūkyta jautienos dešra – tai unikalus delikatesas, kuris pasižymi gilumu ir išskirtiniu skoniu. Jautiena, kruopščiai paruošta su natūraliais prieskoniais, lėtai rūkinama, kad pasiektų tobulą balansą tarp mėsos tekstūros ir dūmo aromato. Kiekvienas gabalas yra sultingas, švelniai sūrus ir šiek tiek pikantiškas, todėl ši dešra puikiai tinka tiek kaip užkandis, tiek kaip papildymas įvairiems patiekalams. Jos natūralus skonis ir švelnus dūmo pėdsakas primena tikrą, neperkrautą maistą, kuris patiks net ir išrankiausiems gurmanams.
Šaltai rūkyta jautienos dešra

Šaltai rūkyta kaimiška dešra

Šaltai rūkyta kaimiška dešra – tikras lietuviškas skonis, kuris atskleidžia senąsias mėsos gamybos tradicijas. Kiekvienas gabalas gaminamas iš aukštos kokybės mėsos, marinuojamas su natūraliais prieskoniais ir lėtai rūkinamas šaltame dūme, kad įgautų išskirtinį aromatą ir švelnų skonį. Ši dešra yra švelni, tačiau išraiškinga, su natūraliu riebumu ir pikantiška užuomina. Jos natūralumas ir rūkyta tekstūra sukuria tikrą malonumą, kuris puikiai dera su juoda duona, svogūnu arba kaip šaltas užkandis. Tai maistas, atspindintis tikrą lietuvišką kaimo dvasią.
Tai tik dalis mūsų plataus kokybiškų rūkytų mėsos gaminių asortimento. Kiekvienas mūsų produktas pagamintas iš atsakingai užaugintos mėsos, užtikrinant išskirtinį skonį ir natūralumą. Jei norite atrasti daugiau mūsų siūlomų rūkytų mėsos gaminių, kviečiame apsilankyti mūsų asortimente ir išsirinkti tai, kas labiausiai atitinka jūsų skonį.